Pagina 1 van 1

spezi

Geplaatst: zo 30 apr 2006, 19:32
door wost
Net terug van Spezi.

Vrijdagavond naar daar vertrokken en ingecheckt in een lieflijk huisje in Vollmersweiler. Zaterdagmorgen om 9u30 op post in Germersheim. Al ging de beurs officieel pas open om 10 u was het daar al aardig druk. Op het plannetje gezien dat het testparcours achter hal 2 lag. Dus de pijl naar hal twee gevolgd. Daarvoor moesten we de trap af want de deur van de lift was te smal voor onze fietskar. Dus de trap af. Beneden moesten we door een deur waar we weer niet konden passeren. Echt balen, zeker als je daarna ziet dat je langs buiten gewoon naar die hal twee kan lopen. Dus eens dit trappenavontuur achter de rug recht naar het testparcours. Wat een verassing. Dit is pas een testparcours. Zeker 100 fietsen te testen. Ook allerlei trikes en vouwfietsen en aanhangers en pedersen fietsen en ... . Tis een aanrader om vroeg te komen. Ik kon als een van de eersten het parcours op en had de dtijd en de mogelijkheid om alles te testen wat ik wou, kom je later dan mag je 15 minuten of minder op het parcours.

Ook voor de kinderen een testparcours met liggers en lopfietsen. Zelfs de jongste van amper 2 kwam hier aan haar trekken.

In de tentoonstellinghallen:
Veel meer dan ooit op CV. Echt de moeite waard om te gaan kijken.
In hall 1 veel liggers: rainbow, nasca, challenge, toxy, azub, .... , Van raam had ook een stand, hebben die mooie dingen zeg.

In hall 2: Nog meer liggers, tandems, vouwfietsen, cab-bike, stein, leiba, greenspeed, ....
Kortom een echte aanrader. Wil je meer zien dan alleen de nederlandse merken? Ga dan echt eens naar spezi.

Re: spezi

Geplaatst: zo 30 apr 2006, 19:34
door eeuwige reiziger
Welke indruk kreeg je van de Steintrikes?

Geplaatst: ma 01 mei 2006, 20:36
door wost
Dat ze dicht opeen stonden. Ze waren niet op het testparcours. Denk eerlijk gezegd dat de zetels nogal smal zijn en dat de TW die ik heb zeker even goed is voor een mindere prijs.

wil je een superbe trike ga voor een ice of een cattrike.

Geplaatst: di 02 mei 2006, 3:14
door jean peinture
ik zag onlangs de prijs van die steintrikes (weliswaar op de webstek van de invoerder in oostenrijk) en voor het kleine verschil denk ik ook dat Wost een punt heeft: ga voor een cat of een Ice (tegenwoordig een invoerder in B denk ik...)

Geplaatst: di 02 mei 2006, 8:26
door Edje
Jep Dries is invoerder van Ice geworden heb ik zaterdag vernomen.

Catrike heeft nu ook een verdeler in Amsterdam, MAAR Trikes and stuff heeft een goede service, om hem te evenaren zal de amsterdammer goe uit de hoek moeten komen.

Geplaatst: di 02 mei 2006, 20:25
door wost
O super nu nog sparen en dan naar dries.

Geplaatst: di 02 mei 2006, 20:27
door Johan Clerx
Wouter,

De laatste keer dat ik bij jou thuis was stond je garage al helemaal vol en sindsdien zijn er nog een fiets of 3,5 bijgekomen. Waar ga je dat allemaal nog zetten :wink:

Geplaatst: di 02 mei 2006, 22:45
door Wouter D
bij jan goet natuurlijk

Geplaatst: wo 03 mei 2006, 16:34
door marksje
Wouter schreef:bij jan "g"oet natuurlijk
van West Vlaanderen zeker ?

Hoet, H H H H H H H H H H H H, laat dat spiegelken maar ne keer aandampen H H H H H H H H H.

PS. Als het oude modellekes zijn brengt ge ze beter hier naar Roeselare bij Freddy "lippe" Maertens, naar het Wielermuseum.
btw Een aanrander om ne keer te bezoeken.

:idea: misschien wel ne keer in te passen in een toerke, ergens achter het verlof.

Geplaatst: wo 03 mei 2006, 21:30
door wost
Johan Clerx schreef:Wouter,

De laatste keer dat ik bij jou thuis was stond je garage al helemaal vol en sindsdien zijn er nog een fiets of 3,5 bijgekomen. Waar ga je dat allemaal nog zetten :wink:
Ben fietsliftjes aant instaleren.